Referenties

schilderen buitenkant tussenwoning


Dhr. Heij, Barneveld: Hoi Wim, We willen je bedanken voor de metamorfose die ons huis heeft doorgemaakt. Wat heb je het toch mooi en strak geschilderd. Echt topklasse. Zolang je blijft schilderen en we nog koffiemelk hebben, ben je niet van ons af! Dankjewel, Marjolein en Erik

Nieuwbouwwoning renovliesbehang + verven

Mevr. van de Scheur, Veenendaal: Zeer prettige ervaring met Wim. We hebben het hele huis (288m2) met renovliesbehang laten behangen en alles laten verven inclusief trappen. Snelle en duidelijke reacties op emails. Hij komt afspraken na. Flexibel in tijden/dagen. Alles zeer netjes uitgevoerd. Vloer netjes afgeplakt. Echte vakman en zeker een aanrader voor schilder en behangwerk!


340 m2 muren schilderen, 30 deuren schilderen met omlijsting

Dhr. van Dril, Amersfoort: Wim houdt zich keurig aan zijn afspraak en heeft zeer goed werk afgeleverd bij deze grote klus. Het is een project wat uiteindelijk in ruim 3 weken is uitgevoerd naar volle tevreden van alle bewoners binnen de VVE. De muren en deuren zien er tip top uit. Wim gebruikt alleen kwaliteit spullen en dat zie je terug. Het voordeel vind ik vooral dat hij alleen werkt en je hierdoor weet wie je in huis haalt. Er zijn inmiddels bewoners die hem ook al gevraagd hebben voor een klus.

Fotobehang

Fotobehang NewYork Skyline
Dhr. Jongh, Heteren: Nadat we wij de klus hadden geplaatst en gewacht hebben op een aantal reacties hebben we deze naast elkaar gelegd en viel onze keus (gezien de prima referenties en mooie foto's) op Wim Straatman Schildersbedrijf.
Na een mailcontact hebben we een afspraak gemaakt en is hij komen kijken naar het te behangen gedeelte wat voor ons een doorslaggevend bezoek was. twee dagen later kon hij beginnen en hebben hem in goed vertrouwen de sleutel gegeven omdat wij pas later thuis waren. Bij thuiskomst en het zien van het resultaat mag ik zonder enige twijfel zeggen dat Dhr Straatman een echte vakman is. Hij is een nette verzorgde vakman die zeer precies,netjes en opgeruimd werkt hij is heel prettig in de omgang komt zijn afspraken na en hij heeft verbluffend werk afgeleverd. Ik durf deze Schilder/behanger met een gerust hart en met de volste vertrouwen aan te bevelen aan eenieder die mij vraagt naar een (echte)vakman. Onze keuze voor onze volgende schilder en behang klussen gaat zeker naar deze vakman. Wim Straatman heel erg bedankt dat U met liefde en plezier voor je vak ons dit prachtige resultaat hebt mogen leveren.
Vriendelijke Groet
Fam Jongh